Boeregoed

beregoed

Wil je gezond eten, met respect voor het milieu, de omgeving en de mensen? En heb je zin in lekkere verse groenten en fruit uit de buurt? Dan is de BoereGoed Buurtbox iets voor jou !

De Buurtbox heeft een inhoud van ca. 2 à 3 groente maaltijden, rauwkost, fruit en wekelijks een andere “superfood”. Buurtbox is er voor 2 à 3 personen of voor 4 à 5 personen en is wekelijks te bestellen via www.boeregoed.nl en kan worden afgehaald op onze kinderboerderij.

De Buurtbox van BoereGoed is anders.
BoereGoed heeft eigen kassen en eigen teelt dankzij mensen die vrijwillig meewerken om samen de lekkerste en meest verse groenten lokaal aan te kunnen bieden.
BoereGoed is een veelzijdig initiatief waarin meerdere doelstellingen samenkomen. Dit project heeft een belangrijke sociale functie voor vrijwilligers en wel tevens gezonde voeding, verantwoorde teelt, duurzame ontwikkeling en innovatie onder de aandacht brengen.
Bijzonder is dat dit project tot stand komt voor en door vrijwilligers. Iedereen die een handje wil helpen is welkom in de BoereGoed kas in De Lier en in Maasland.
Ook mensen die werkloos zijn of in een isolement zitten vinden hier hun draai.

De combinatie van de kinderboerderij als afhaalpunt voor Boeregoed Buurtboxen is tot stand gekomen via de Stichting Ondernemende Kinderboerderijen. Per afgehaalde Buurtbox ontvangt de kinderboerderij € 1,-- aan sponsoring.
Wil je kijken waar deze verse groente en fruit vandaan komen, dan kun je een kijkje nemen in de kas aan het adres: Woudtzicht 21 in de Lier. Dit kan iedere dag tussen 8- 12 uur (behalve zondag). Aanmelden is niet nodig.